Uit eten in drachten

In de bruisende stadskern van Drachten vindt u de grootste en kleurrijkste vestiging van El Pacho! U waant zich echt in Mexico. Exotischer en warmer dan dit wordt het niet. Kom en geniet van heerlijk authentiek Mexicaans.

Bekijk hier onze menukaart!

Uniek aan El Pacho Drachten is het BBQ&GRILL gedeelte speciaal voor groepen, feesten en partijen. Vraag nu naar de mogelijkheden.

Bovendien zijn wij prima bereikbaar met het openbaar vervoer of  per auto. U kunt gratis parkeren vlakbij ons restaurant en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Dineren in El Pacho staat garant voor een sfeervolle avond met heerlijk eten en het gevoel alsof u even op vakantie bent geweest! Wilt u dat gevoel ook ervaren. Kom en geniet.

Uit eten in drachten

Uit eten in Heerenveen

In het bruisende horeca-centrum van sportstad Heerenveen mag een sportieve vestiging van El Pacho natuurlijk niet ontbreken! Bent u een liefhebber van voetbal, schaatsen of andere sporten/activiteiten? In sportstad Heerenveen wordt van alles georganiseerd! En eten bij El Pacho is dan natuurlijk het perfecte begin of de ideale afsluiting van uw gezellige en sportieve dag/avond.

Bij ons kunt u genieten van heerlijke authentieke Mexicaanse en Argentijnse grill specialiteiten. Of u neemt plaats aan onze grote bar waar u, naast de beroemde Mojito, kunt genieten van nog veel meer verrassende cocktails!

Naast het echte Mexicaanse interieur kunt u ook genieten en dineren op ons gezellige terras.

El Pacho Heerenveen is uitermate geschikt voor groepen, feesten en partijen. Hierbij bieden wij de mogelijkheid voor verschillende soorten buffetten. Vanaf 30 personen zetten wij graag een lopend buffet voor u neer. Bel gerust voor meer informatie!

Bekijk hier onze menukaart!

Wij zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer of per auto. Tevens kunt u gratis parkeren nabij ons restaurant en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Uit eten in Heerenveen