Uit eten in Heerenveen

In het bruisende horeca-centrum van sportstad Heerenveen mag een sportieve vestiging van El Pacho natuurlijk niet ontbreken! Bent u een liefhebber van voetbal, schaatsen of andere sporten/activiteiten? In sportstad Heerenveen wordt van alles georganiseerd! En eten bij El Pacho is dan natuurlijk het perfecte begin of de ideale afsluiting van uw gezellige en sportieve dag/avond.

Bij ons kunt u genieten van heerlijke authentieke Mexicaanse en Argentijnse grill specialiteiten. Of u neemt plaats aan onze grote bar waar u, naast de beroemde Mojito, kunt genieten van nog veel meer verrassende cocktails!

Naast het echte Mexicaanse interieur kunt u ook genieten en dineren op ons gezellige terras.

El Pacho Heerenveen is uitermate geschikt voor groepen, feesten en partijen. Hierbij bieden wij de mogelijkheid voor verschillende soorten buffetten. Vanaf 30 personen zetten wij graag een lopend buffet voor u neer. Bel gerust voor meer informatie!

Bekijk hier onze menukaart!

Wij zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer of per auto. Tevens kunt u gratis parkeren nabij ons restaurant en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Uit eten in Heerenveen